Stránka 4 z 4

Re: problematika prevadecu typu HIP2000

Napsal: stř 10. srp 2016 13:06:40
od OK1MX
A ten Váš neměl CTCSS modul? S těma modulama byl problém vždycky, je to z nějakých ruček. Jinak co se týče úprav, je toho hodně popsaného v tom co jsem Ti poslal. Zkus s zavolat do Elixu a chtěj Jirku OK1DUV. Možná ho ukecáš, aby se na to podíval, protože ten HW zná.

Re: problematika prevadecu typu HIP2000

Napsal: čtv 11. srp 2016 11:32:05
od OK2ZO
Jeste se muzete zkusit obratit na Cestu OK2CME.. Ten s tim leccos vyrabel..
Jinak ve Znojme maji kluci jeden kousek - ex BZko a i my mame v zaloze jeden z BABky.
Mozna by stacilo prohodit EPROMky a jede se dal..

Re: problematika prevadecu typu HIP2000

Napsal: pát 12. srp 2016 10:56:12
od OK2PZO
Díky moc za odpovědi jak Tobě Libore, tak i Milanovi za plánky. Pokusím se kontaktovat OK1DUV i OK2CME jen co na ně seženu nějaký kontakt. Nabídka na odkoupení jiného převaděče, který již není v provozu zní velmi lákavě. Určitě stačí vyměnit EPROMku a převaděč zase ožije. Mně pomůže i vypůjčení něčeho co jede, než tu naši umřelinu opravíme. Určitě si do budoucna nachystáme něco náhradního na provoz, protože nám to nejede nějak od začátku června. Díky za rady a pomoc a ozvu se jak to vše dopadlo. Pěkný den Lada ok2pzo