Dočasné vypnutí OK0ACC

Odpovědět
OK4PZ Petrbudvar
Příspěvky: 10
Registrován: pát 05. čer 2009 18:50:37

Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od OK4PZ Petrbudvar » úte 06. lis 2012 12:10:44

Převaděč dočasně mimo provoz. Zprovozněn bude, až Míla OK1VUM vyrobí slučovač (do jedné antény nyní musí být z důvodů zachování stávající lokace OK0ACC sloučen další profi převaděč). Pokud někdo disponuje zařízením které umí sloučit převaděč na "profi" dvoumetru s HAM převaděčem, případně zkušenostmi, obojí by bylo vítáno.
OK4PZ
OK1MHK
Příspěvky: 122
Registrován: pát 10. črc 2009 7:21:39
Bydliště: JN69PJ

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od OK1MHK » sob 17. lis 2012 3:22:19

HAM a profi převaděč pojedou do jedné antény? Na jakém kmitočtu ( párech ) jede to profi?
ok1lpd
Příspěvky: 110
Registrován: stř 18. bře 2009 14:04:12
Bydliště: Černošice-JN79DW
Kontaktovat uživatele:

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od ok1lpd » ned 18. lis 2012 8:55:33

Co vím, tak něco kolem 167MHz. Doufám, že jste si pokecali osobně na Korábu:-))..M.
OK1MHK
Příspěvky: 122
Registrován: pát 10. črc 2009 7:21:39
Bydliště: JN69PJ

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od OK1MHK » pon 19. lis 2012 12:01:41

Jo bylo to dobrý, ale máš absenci :-)
DIGIna už jedeeee....
Co se týče toho ACC jaký je duplexní rozestup u té profi služby?
ok1lpd
Příspěvky: 110
Registrován: stř 18. bře 2009 14:04:12
Bydliště: Černošice-JN79DW
Kontaktovat uživatele:

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od ok1lpd » stř 21. lis 2012 19:30:53

počítám 4,5 až 5MHz. Jsem na to zvědav...
ok1vum
Příspěvky: 3
Registrován: stř 13. bře 2013 12:02:15

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od ok1vum » stř 13. bře 2013 12:17:45

Sdružovač je dávno hotový, spuštění vázne na administrativních překážkách, na které nemám žádný vliv.
73 ok1vum
OK4PZ Petrbudvar
Příspěvky: 10
Registrován: pát 05. čer 2009 18:50:37

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od OK4PZ Petrbudvar » úte 26. bře 2013 14:42:02

ok1vum píše:Sdružovač je dávno hotový, spuštění vázne na administrativních překážkách, na které nemám žádný vliv.
73 ok1vum
Ahoj,
Ještě chybí výpočet: Posouzení expozice v okolí anténního systému dle zadané dokumentace. Až jej budu mít, převaděč spustíme.
OK4PZ
OK4PZ Petrbudvar
Příspěvky: 10
Registrován: pát 05. čer 2009 18:50:37

Re: Dočasné vypnutí OK0ACC

Příspěvek od OK4PZ Petrbudvar » ned 25. kvě 2014 20:24:29

Převaděč spuštěn. Ve zkušebním provozu.
Hlasitě volejme haleluja!
PZ
Odpovědět