FoxDigi + UI-VIEW

Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Příspěvek od ok2jkd » úte 02. čer 2009 13:31:42

OK2ZO píše:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-is
OK2ZO
Příspěvky: 486
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Příspěvek od OK2ZO » úte 02. čer 2009 14:20:06

ok2jkd píše:
OK2ZO píše:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-is
Akorat to pak neni Igate, ale local server.. ;-)
OK2ZO Libor/Adamov
Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Příspěvek od ok2jkd » úte 02. čer 2009 14:57:12

OK2ZO píše:
ok2jkd píše:
OK2ZO píše:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-is
Akorat to pak neni Igate, ale local server.. ;-)
To nema cenu, tohle je debata o nicem. Pokud najdu cas, mrknu se na to UI-view. Uz 2x jsem si zazadal o registracni kod a vzdy jsem si ho zapomel vyzvednout, tak snad potreti to vyjde.
Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Příspěvek od ok2jkd » stř 03. čer 2009 0:47:59

Takze FoxDigi s UI-view vede pres agw pe. Rozchodit se mi to primo nepodarilo, protoze vyber zarizeni v agw je prilis a s klasickym TNC2 nastavenim to nechodi (furd mi to vnucuje kiss mode a nevim kde to vypnout(no des, ostatne jako vsechno ve widlich)), nicmene vygoogloval jsem sq3fyk, ktery to takto pouziva i jako igate (na svych strankach zadne podrobnosti nema). V podstate to ma uplne stejne jako ja na OK2JKD-3, akorad ja to mam rozchozene na Linuxu.
OK2ZO
Příspěvky: 486
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Příspěvek od OK2ZO » stř 03. čer 2009 16:28:18

ok2jkd píše:Takze FoxDigi s UI-view vede pres agw pe. Rozchodit se mi to primo nepodarilo, protoze vyber zarizeni v agw je prilis a s klasickym TNC2 nastavenim to nechodi (furd mi to vnucuje kiss mode a nevim kde to vypnout(no des, ostatne jako vsechno ve widlich)), nicmene vygoogloval jsem sq3fyk, ktery to takto pouziva i jako igate (na svych strankach zadne podrobnosti nema). V podstate to ma uplne stejne jako ja na OK2JKD-3, akorad ja to mam rozchozene na Linuxu.
Nehazej to furt na Widle.. TNC2 v host modu proste na APRS nejde.. s tim se smir.. proto ti to nuti KISS mod.. Miluju linuxare.. :roll:
OK2ZO Libor/Adamov
ok1pjv
Příspěvky: 96
Registrován: stř 27. kvě 2009 18:54:23
Bydliště: Klatovy, Plzen
Kontaktovat uživatele:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Příspěvek od ok1pjv » čtv 04. čer 2009 1:58:04

ok2jkd píše: To nema cenu, tohle je debata o nicem. Pokud najdu cas, mrknu se na to UI-view. Uz 2x jsem si zazadal o registracni kod a vzdy jsem si ho zapomel vyzvednout, tak snad potreti to vyjde.
No vidis, tak az pak budes delat registracku, tak button vedle a hne djej mas - budes tam miti licenci do foroty :)
Paja OK1PJV, QTH Klatovy/Plzen (http://www.CBradio.cz)
Odpovědět