ICOM ID-51E

Uživatelský avatar
OK1BF
Příspěvky: 43
Registrován: pát 06. bře 2009 18:42:06
Bydliště: Pardubice, JO70VA
Kontaktovat uživatele:

ICOM ID-51E

Příspěvekod OK1BF » stř 19. pro 2012 16:45:10

Všichni, kdož netrpělivě vyhlížíte novinku ICOM ID-51E a přemýšlíte, "kolik to bude zhruba koštovat", tak na WiMu za ní momentálně chtějí bratru pouhých 649€. Dodání z kraje roku 2013.

http://www.wimo-antenna.com/cgi-bin/ver ... 51e_f.html
Roman, OK1BF

OK1LOL
Příspěvky: 202
Registrován: sob 07. bře 2009 22:04:41

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod OK1LOL » stř 19. pro 2012 22:35:44

OK1BF píše:Všichni, kdož netrpělivě vyhlížíte novinku ICOM ID-51E a přemýšlíte, "kolik to bude zhruba koštovat", tak na WiMu za ní momentálně chtějí bratru pouhých 649€. Dodání z kraje roku 2013.

http://www.wimo-antenna.com/cgi-bin/ver ... 51e_f.html
Myslim ze ta cena bude tak o 1000 Kc nizsi pac je wimo drahe. Ona i THD 72 po vypusteni nebyla zadna levna sranda ;)

OK1LOL
Příspěvky: 202
Registrován: sob 07. bře 2009 22:04:41

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod OK1LOL » ned 20. led 2013 23:22:30

Takze uz se ta cena zacina rysovat:
http://www.hamradio.com/detail.cfm?pid=H0-011765

OK1MX
Příspěvky: 1076
Registrován: pát 06. bře 2009 10:24:01
Jméno: Milan
Bydliště: JN79TX
Kontaktovat uživatele:

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod OK1MX » ned 20. led 2013 23:34:57

OK1LOL píše:Takze uz se ta cena zacina rysovat:
http://www.hamradio.com/detail.cfm?pid=H0-011765
no.. to je pěkný... když porovnám jejich ceny, tak to vychází na téměř dvojnásobek 31... :x

OK1LOL
Příspěvky: 202
Registrován: sob 07. bře 2009 22:04:41

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod OK1LOL » ned 20. led 2013 23:47:01

a ani to nema klavesnici :-D

ZL2CZE
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 8:43:24
Jméno: Jan

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod ZL2CZE » ned 04. srp 2013 1:59:18

Zacatkem listopadu budu na par dni v Praze a chtel jsem se zeptat jestli je mozne sehnat config pro ID-51 na cesky system, nebo aspon jednotlive prevadece abych to nemusel vsechno lupat rucne. Taky netusim jestli bude problem ze muj ID-51 ma pripomu 'a', not 'e'.
(take musim updatovat nas hotspot abych se dostal na XRF pokud tomu dobre rozumim ale zatim jsem nemel vubec cas)
Dik!
Jan

OK4MD
Příspěvky: 8
Registrován: stř 26. říj 2011 21:31:40
Jméno: Martin
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod OK4MD » ned 11. srp 2013 0:44:33

Objevil jsem tuto stránku http://www.dstarinfo.com/downloads-for- ... tware.aspx, možná to pomůže. Je to nejen pro ID-51.

Je tam pár chyb. Třeba OK0OMX je tam jako hotspot a OK0NCC má plusovej odskok :shock: . Ale to už jsou věci, který se dají ručně doladit.

OK1LOL
Příspěvky: 202
Registrován: sob 07. bře 2009 22:04:41

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod OK1LOL » ned 11. srp 2013 18:42:31

ZL2CZE píše:Zacatkem listopadu budu na par dni v Praze a chtel jsem se zeptat jestli je mozne sehnat config pro ID-51 na cesky system, nebo aspon jednotlive prevadece abych to nemusel vsechno lupat rucne. Taky netusim jestli bude problem ze muj ID-51 ma pripomu 'a', not 'e'.
(take musim updatovat nas hotspot abych se dostal na XRF pokud tomu dobre rozumim ale zatim jsem nemel vubec cas)
Dik!
Ahoj, to co te zajima najdes zde: http://d-star.cz/index.php/in51-ke-stazeni mel by to byt kompletni konfig pro ID51. Jinak doufam ze az prijedes, tak uz budeme zpatky na DCS.

ZL2CZE
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 8:43:24
Jméno: Jan

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod ZL2CZE » úte 13. srp 2013 21:02:11

OK1LOL píše: Ahoj, to co te zajima najdes zde: http://d-star.cz/index.php/in51-ke-stazeni mel by to byt kompletni konfig pro ID51. Jinak doufam ze az prijedes, tak uz budeme zpatky na DCS.
To je presne co potrebuju, dik!
Ja jsem doufal ze se na DCS vratite, to se mi zda byt nejlepsi varianta.
Jan

ZL2CZE
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 8:43:24
Jméno: Jan

Re: ICOM ID-51E

Příspěvekod ZL2CZE » úte 13. srp 2013 21:13:21

OK4MD píše:Objevil jsem tuto stránku http://www.dstarinfo.com/downloads-for- ... tware.aspx, možná to pomůže. Je to nejen pro ID-51.

Je tam pár chyb. Třeba OK0OMX je tam jako hotspot a OK0NCC má plusovej odskok :shock: . Ale to už jsou věci, který se dají ručně doladit.

Nekde jsem se docetl ze ten ID51 posilaji prednastaveny ale necekal bych ze by tam meli kompletni seznam ceskych prevadecu. Ja to jeste v ruce nemam abych posoudil. Nakonec D-star.cz nezklamal a je to tam ke stazeni. Jenom si toho vsimnout :roll:
dik
Jan


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti