Stránka 1 z 2

ICOM ID-51E

Napsal: stř 19. pro 2012 16:45:10
od OK1BF
Všichni, kdož netrpělivě vyhlížíte novinku ICOM ID-51E a přemýšlíte, "kolik to bude zhruba koštovat", tak na WiMu za ní momentálně chtějí bratru pouhých 649€. Dodání z kraje roku 2013.

http://www.wimo-antenna.com/cgi-bin/ver ... 51e_f.html

Re: ICOM ID-51E

Napsal: stř 19. pro 2012 22:35:44
od OK1LOL
OK1BF píše:Všichni, kdož netrpělivě vyhlížíte novinku ICOM ID-51E a přemýšlíte, "kolik to bude zhruba koštovat", tak na WiMu za ní momentálně chtějí bratru pouhých 649€. Dodání z kraje roku 2013.

http://www.wimo-antenna.com/cgi-bin/ver ... 51e_f.html
Myslim ze ta cena bude tak o 1000 Kc nizsi pac je wimo drahe. Ona i THD 72 po vypusteni nebyla zadna levna sranda ;)

Re: ICOM ID-51E

Napsal: ned 20. led 2013 23:22:30
od OK1LOL
Takze uz se ta cena zacina rysovat:
http://www.hamradio.com/detail.cfm?pid=H0-011765

Re: ICOM ID-51E

Napsal: ned 20. led 2013 23:34:57
od OK1MX
OK1LOL píše:Takze uz se ta cena zacina rysovat:
http://www.hamradio.com/detail.cfm?pid=H0-011765
no.. to je pěkný... když porovnám jejich ceny, tak to vychází na téměř dvojnásobek 31... :x

Re: ICOM ID-51E

Napsal: ned 20. led 2013 23:47:01
od OK1LOL
a ani to nema klavesnici :-D

Re: ICOM ID-51E

Napsal: ned 04. srp 2013 1:59:18
od ZL2CZE
Zacatkem listopadu budu na par dni v Praze a chtel jsem se zeptat jestli je mozne sehnat config pro ID-51 na cesky system, nebo aspon jednotlive prevadece abych to nemusel vsechno lupat rucne. Taky netusim jestli bude problem ze muj ID-51 ma pripomu 'a', not 'e'.
(take musim updatovat nas hotspot abych se dostal na XRF pokud tomu dobre rozumim ale zatim jsem nemel vubec cas)
Dik!

Re: ICOM ID-51E

Napsal: ned 11. srp 2013 0:44:33
od OK4MD
Objevil jsem tuto stránku http://www.dstarinfo.com/downloads-for- ... tware.aspx, možná to pomůže. Je to nejen pro ID-51.

Je tam pár chyb. Třeba OK0OMX je tam jako hotspot a OK0NCC má plusovej odskok :shock: . Ale to už jsou věci, který se dají ručně doladit.

Re: ICOM ID-51E

Napsal: ned 11. srp 2013 18:42:31
od OK1LOL
ZL2CZE píše:Zacatkem listopadu budu na par dni v Praze a chtel jsem se zeptat jestli je mozne sehnat config pro ID-51 na cesky system, nebo aspon jednotlive prevadece abych to nemusel vsechno lupat rucne. Taky netusim jestli bude problem ze muj ID-51 ma pripomu 'a', not 'e'.
(take musim updatovat nas hotspot abych se dostal na XRF pokud tomu dobre rozumim ale zatim jsem nemel vubec cas)
Dik!
Ahoj, to co te zajima najdes zde: http://d-star.cz/index.php/in51-ke-stazeni mel by to byt kompletni konfig pro ID51. Jinak doufam ze az prijedes, tak uz budeme zpatky na DCS.

Re: ICOM ID-51E

Napsal: úte 13. srp 2013 21:02:11
od ZL2CZE
OK1LOL píše: Ahoj, to co te zajima najdes zde: http://d-star.cz/index.php/in51-ke-stazeni mel by to byt kompletni konfig pro ID51. Jinak doufam ze az prijedes, tak uz budeme zpatky na DCS.
To je presne co potrebuju, dik!
Ja jsem doufal ze se na DCS vratite, to se mi zda byt nejlepsi varianta.

Re: ICOM ID-51E

Napsal: úte 13. srp 2013 21:13:21
od ZL2CZE
OK4MD píše:Objevil jsem tuto stránku http://www.dstarinfo.com/downloads-for- ... tware.aspx, možná to pomůže. Je to nejen pro ID-51.

Je tam pár chyb. Třeba OK0OMX je tam jako hotspot a OK0NCC má plusovej odskok :shock: . Ale to už jsou věci, který se dají ručně doladit.

Nekde jsem se docetl ze ten ID51 posilaji prednastaveny ale necekal bych ze by tam meli kompletni seznam ceskych prevadecu. Ja to jeste v ruce nemam abych posoudil. Nakonec D-star.cz nezklamal a je to tam ke stazeni. Jenom si toho vsimnout :roll:
dik