FW a kofigurace

OK1MX
Příspěvky: 1077
Registrován: pát 06. bře 2009 10:24:01
Jméno: Milan
Bydliště: JN79TX
Kontaktovat uživatele:

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od OK1MX » sob 10. říj 2009 21:48:30

Mám pocit, každý mluví o něčem jiném. Libore, to co jsem psal bylo o "poli ALIAS v OT2m" nikoli o terimus teikus "ALIAS" Pakliže si stojíš za tím co tvrdíš, dodej pro to důkaz... co tím "bodrelem" myslíš. t.j.
1 jak bylo OT2M nakonfigurováno
2. jakou cestu jsi pouštěl z testovací stanice
3 pak záznam z nezávislého TNC kde budou vidět rámce před a po průchodu DIGI.

Bez těchto podkladů je to jen plácání prázdně slámy.
OK2ZO
Příspěvky: 485
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od OK2ZO » sob 10. říj 2009 22:31:03

21:12:01R DH3KW-9>TYQT63,WIDE1,OK1RMR-1*,OK1KZE-1* Port=1 <UI R Len=53>: `(\9l fa/]"9H}QRV 439.225 DB0ARB/144.510 Op:Wolfgang= 21:12:02R DH3KW-9>TYQT63,OK1ALX-15*,OK1RMR-1*,OK1KZE-1* Port=1 <UI R Len=53>: `(\9l fa/]"9H}QRV 439.225 DB0ARB/144.510 Op:Wolfgang=

Staci ti to? Konfigurace OK1ALX-15 dle tebe o par radek z5..
OK2ZO Libor/Adamov
OK1MX
Příspěvky: 1077
Registrován: pát 06. bře 2009 10:24:01
Jméno: Milan
Bydliště: JN79TX
Kontaktovat uživatele:

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od OK1MX » sob 10. říj 2009 23:02:44

Nestaci. Nedodal jsi bod1. ani bod 2., ani to jak jsi porizoval onen zaznam. Celkem informace k nicemu.
ok2af
Příspěvky: 25
Registrován: sob 07. bře 2009 12:06:31

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od ok2af » stř 14. říj 2009 13:10:40

Víte někdo jak OT2 nastavit aby podporovalo new CZn-N ?????
Díky Milan
OK1MX
Příspěvky: 1077
Registrován: pát 06. bře 2009 10:24:01
Jméno: Milan
Bydliště: JN79TX
Kontaktovat uživatele:

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od OK1MX » stř 14. říj 2009 14:58:00

Zatím vydrž, pracuje se na ověření nastavení SSn-N
Uživatelský avatar
OK1ALX
Příspěvky: 547
Registrován: pon 09. bře 2009 15:50:19
Jméno: Libor
Bydliště: Praha, JO70FB
Kontaktovat uživatele:

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od OK1ALX » pon 22. lis 2010 21:49:23

Posilani ID stanice(dle predpisu by melo byt posilano jednou za 10min jestli se nepletu), neboli statusu stanice.

Do scriptu vytvorime nasledujici:

Kód: Vybrat vše

On Second
  Increment Counter 1
  If Counter 1 = 600
    Exec "BEACON >APRS Fill-in digi Praha SysOp:OK1ALX@gmail.com OT2m"
  End Block
  If Counter 1 = 601
    Set Counter 1 = 0
  End Block
End Block
Libor, OK1ALX
OK2ZO
Příspěvky: 485
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: FW a kofigurace

Příspěvek od OK2ZO » úte 23. lis 2010 22:21:39

Uspesne pouzivam ALIAS 3 CZ; DIGIID 3 OFF; HOPLIMIT 3 5..
OK2ZO Libor/Adamov
Odpovědět