Stránka 1 z 1

OT2M a porty

Napsal: sob 19. zář 2009 7:42:52
od ok2ila
Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s použitím portů a jejich funkcemi. Ať totiž dělám co dělám, nikdy mi nefungují všechny funkce portů jak mají.
Příklady:
1/ dám na oba porty AUTO, ale monitorování slyšených paketů běží jen na portu A
2/ KISS režim jede jen na portu A
3/ měl jsem k dispozici meteostanici Davis, kterou OT2M podporuje. Nicméně komunikce funguje pouze na portu B
4/ přes Hyperterminál jsem zadával příkazy na PORTA, nicméně odezva žádná (vč. třeba ECHA zpátky na port).
Tím, že některé funkce na obou portech fungují vylučuje možnost, že mám blbě kabely. Taky podotýkám, že něměla vliv manipulace s rychlostmi. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo Vám vše funguje na všech portech, jak má?

Re: OT2M a porty

Napsal: sob 19. zář 2009 7:52:18
od OK2ZO
A cetls poradne dokumentaci? Matne si vzpominam, ze tohle tam vylozene zminuje..

Re: OT2M a porty

Napsal: sob 19. zář 2009 8:33:31
od ok2ila
OK2ZO píše:A cetls poradne dokumentaci? Matne si vzpominam, ze tohle tam vylozene zminuje..
A co máš konkrétně na mysli? Výslovně zmiňuje pouze to, že command console funguje na jen portu A. Možná by se dalo odtušit i to, že v režimu AUTO posílá monitor provozu taky jen na PORTA. Ale všechno ostatní je prostě chyba. Ale možná jen mého kusu, proto se ptám.