Jak dorazi povoleni na prevadec a vyridim najem atd.... urcite pojede do dualni anteny i APRS , takze Sumava by mela bejt OK.
Dle Tveho QTH usuzuji, ze jsi na dosah digi OK1XFJ-1 a podle toho co jsem si vsiml, tak vypnuty byl. Honza XFJ byl o vikendu na kopci a dle toho co jsem slysel pred vikendem tak se subregionalu ucastnil.ok1nmj wrote:Nechci zakládat nové vlákno:
po dobu subregionálu je provoz APRS omezen? Je to organizované, nebo je to nějaká náhoda?
Mám tu "mrtvo" (rozhraní JN69LM a LL), za cca 5 minut 2 packety skoro ztracené v šumu, které SW nedetekoval.
právě když jsem chtěl předvést jak to funguje...
Zdravím všechnyOK1ALX wrote:Dle Tveho QTH usuzuji, ze jsi na dosah digi OK1XFJ-1 a podle toho co jsem si vsiml, tak vypnuty byl. Honza XFJ byl o vikendu na kopci a dle toho co jsem slysel pred vikendem tak se subregionalu ucastnil.ok1nmj wrote:Nechci zakládat nové vlákno:
po dobu subregionálu je provoz APRS omezen? Je to organizované, nebo je to nějaká náhoda?
Mám tu "mrtvo" (rozhraní JN69LM a LL), za cca 5 minut 2 packety skoro ztracené v šumu, které SW nedetekoval.
právě když jsem chtěl předvést jak to funguje...
Stane se, nedávno tu byl chodec, který se docela slušně rozeběhnul až na 130 km/h.ok1nmj wrote: Jinak jsem trochu "podvodník", měl jsem v autě na vyzkoušení TT a zapomněl jsem tam procesor naprogramovaný "na kolo". Tak jsem do celého světa poslal "ikonku" jízdního kola a rychlost až 100km/h
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests