TNC2 MFJ-1270B

ok1lpd
Příspěvky: 110
Registrován: stř 18. bře 2009 14:04:12
Bydliště: Černošice-JN79DW
Kontaktovat uživatele:

TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod ok1lpd » stř 04. srp 2010 15:57:13

Ahoj, dal by se tento modem po vypálení epromky použít samostatně na APRS digi? Díky Michal

ok2slc
Příspěvky: 115
Registrován: stř 11. bře 2009 8:44:57

Re: TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod ok2slc » stř 04. srp 2010 22:02:24

Mno, podle toho co jsem ohledne toho modemu nasel na netu, troufam si rict, ze ano :). Nejlepsi je to ale vyzkouset.

ok1lpd
Příspěvky: 110
Registrován: stř 18. bře 2009 14:04:12
Bydliště: Černošice-JN79DW
Kontaktovat uživatele:

Re: TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod ok1lpd » čtv 05. srp 2010 19:38:58

Tak jsem to testnul a ono to jede úplně super. Takže nechat vypálit novou epromku s novými souřadnicemi a hurá na kopec. Díky za info...73! Michal

ok2slc
Příspěvky: 115
Registrován: stř 11. bře 2009 8:44:57

Re: TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod ok2slc » čtv 05. srp 2010 23:45:23

Jen doufam, ze jsi nepouzil pro kompilaci te EPROM ten povodni .exe co je soucasti baliku UIDIGI 1.9b3. Je tam nejaka chyba, ktera je popsana napr. tady: http://www.aprs-karlsruhe.de/Fill_In_DL.txt.

ok1lpd
Příspěvky: 110
Registrován: stř 18. bře 2009 14:04:12
Bydliště: Černošice-JN79DW
Kontaktovat uživatele:

Re: TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod ok1lpd » pát 06. srp 2010 3:24:45

Ahoj, ne je tam ta starší, myslím 1.8. Stejně se musí vypálit nová, až bude čas...M.

hardwerak
Příspěvky: 11
Registrován: ned 19. črc 2009 18:22:58
Jméno: Karel
Bydliště: Luby
Kontaktovat uživatele:

Re: TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod hardwerak » sob 30. bře 2013 14:08:58

Zdravím nevím jak je to se zálohovací baterií sehnal jsem TNC2 a není tam baterie pravděpodobně nebudou data na RAM ? Jak se potom řeší díky Karel OK5RK
OK5RK

OK2ZO
Příspěvky: 480
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: TNC2 MFJ-1270B

Příspěvekod OK2ZO » sob 30. bře 2013 16:16:05

Baterie je zcela nepotrebna, veskera nastaveni jsou napalena v EPROM nebo se posilaji pri inicializaci z PC.
Pro UIDIGI je vhodnejsi ji tam nemit..
OK2ZO Libor/Adamov


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host