Stránka 1 z 1

TNC2 MFJ-1270B

Napsal: stř 04. srp 2010 15:57:13
od ok1lpd
Ahoj, dal by se tento modem po vypálení epromky použít samostatně na APRS digi? Díky Michal

Re: TNC2 MFJ-1270B

Napsal: stř 04. srp 2010 22:02:24
od ok2slc
Mno, podle toho co jsem ohledne toho modemu nasel na netu, troufam si rict, ze ano :). Nejlepsi je to ale vyzkouset.

Re: TNC2 MFJ-1270B

Napsal: čtv 05. srp 2010 19:38:58
od ok1lpd
Tak jsem to testnul a ono to jede úplně super. Takže nechat vypálit novou epromku s novými souřadnicemi a hurá na kopec. Díky za info...73! Michal

Re: TNC2 MFJ-1270B

Napsal: čtv 05. srp 2010 23:45:23
od ok2slc
Jen doufam, ze jsi nepouzil pro kompilaci te EPROM ten povodni .exe co je soucasti baliku UIDIGI 1.9b3. Je tam nejaka chyba, ktera je popsana napr. tady: http://www.aprs-karlsruhe.de/Fill_In_DL.txt.

Re: TNC2 MFJ-1270B

Napsal: pát 06. srp 2010 3:24:45
od ok1lpd
Ahoj, ne je tam ta starší, myslím 1.8. Stejně se musí vypálit nová, až bude čas...M.

Re: TNC2 MFJ-1270B

Napsal: sob 30. bře 2013 14:08:58
od hardwerak
Zdravím nevím jak je to se zálohovací baterií sehnal jsem TNC2 a není tam baterie pravděpodobně nebudou data na RAM ? Jak se potom řeší díky Karel OK5RK

Re: TNC2 MFJ-1270B

Napsal: sob 30. bře 2013 16:16:05
od OK2ZO
Baterie je zcela nepotrebna, veskera nastaveni jsou napalena v EPROM nebo se posilaji pri inicializaci z PC.
Pro UIDIGI je vhodnejsi ji tam nemit..