Stránka 2 z 3

Re: Konfigurace

Napsal: čtv 11. čer 2009 10:44:11
od ok2slc
Možná bych Ti mohl místo GC12AX nabídnout moji TNC2, pořád totiž zvažuji možnost řešit doma APRS s Tracker2 OT2M.

Re: Dotaz

Napsal: čtv 11. čer 2009 17:49:01
od OK1MJO
OK2ZO píše:
OK1MJO píše:Ahoj, mam dotaz.
Muzu koupit Gesacke TNC GC12AX. Je mozne toto TNC pouzit pro DIGInu dle onoho navodu a vypaleni EPROM (+ doplneni o hw DCD sql) nebo to je fw only TNC2 ?
Pokud by to slo pouzit, tak by to byla skoda nevyuzit tohoto TNC.
Soupnout ho nekam k OK0NI na Komarku.....

Martin
Ahoj Martine.. je to vlastne temer totozne s TNC5, takze na tento ucel nepouzitelne. Bude chodit leda s APRS4R.
Dik za info....skoda.
Takze mi asi doporucis spise sehnat si nejake starsi TNC2.
Martin

Re: Konfigurace

Napsal: čtv 11. čer 2009 17:51:01
od OK1MJO
ok2slc píše:Možná bych Ti mohl místo GC12AX nabídnout moji TNC2, pořád totiž zvažuji možnost řešit doma APRS s Tracker2 OT2M.
Ahoj, diky za nabidku, ale zatim to nehori. Prvotni je rozchodit digi+igate u me na OK0BEZ....porad mi schazi duplexer a modem (ten vyrabi ted Paja OK1PJV).
Az to rozchodim, tak teprve potom muzu zacit uvazovat o digine na Komarce.
Martin

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 7:43:28
od OK2ZO
Mam od nemcu upravene konfiguraky pro UIDIGI jak pro WIDE tak FILL-IN.. Kdo ma zajem, preposlu..

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 10:01:38
od ok1pjv
Libore, je mozne sem hodit do fora? Kdyz se pak nekdo treba v noci zblazni a da se do studovani konfigu ci mu nejde a laboruje, at ma hned online pri ruce? Diky.

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 14:54:24
od OK2ZO
ok1pjv píše:Libore, je mozne sem hodit do fora? Kdyz se pak nekdo treba v noci zblazni a da se do studovani konfigu ci mu nejde a laboruje, at ma hned online pri ruce? Diky.
Jsou to prelozene texty do nemciny a posilane jako balik v rar. Nevim, jestli by autor souhlasil s verejnym vystavenim jeho prace, proto radeji preposlu zase jako cely balik zajemcum. Kdyz to bude mit u sebe, muze se take na to divat a nemusi lezt do internetu. Nema nekdo nejake pristupne FTP, kde by se to dalo dat?

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 15:21:10
od ok1pjv
Libore, pokud bude autor souhlasit, neni problem dati treba ke mne na server do Dokumentace http://cbradio.cz/doc ci spise k modemum na http://cbradio.cz/doc/_Other/PR%20modem ci muzu udelati APRS chlivecek :)
Pripadne se urcite najde moznost i tady na serveru ...

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 15:23:01
od OK1MX
OK2ZO píše:
ok1pjv píše:Libore, je mozne sem hodit do fora? Kdyz se pak nekdo treba v noci zblazni a da se do studovani konfigu ci mu nejde a laboruje, at ma hned online pri ruce? Diky.
Jsou to prelozene texty do nemciny a posilane jako balik v rar. Nevim, jestli by autor souhlasil s verejnym vystavenim jeho prace, proto radeji preposlu zase jako cely balik zajemcum. Kdyz to bude mit u sebe, muze se take na to divat a nemusi lezt do internetu. Nema nekdo nejake pristupne FTP, kde by se to dalo dat?
160.218.22.222
u:aprs
p:srpa

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 15:36:47
od OK2ZO
je to tam..

Re: Konfigurace

Napsal: pát 10. črc 2009 16:04:28
od ok1pjv
Diky moc, prolitnuto ...