Vypálení EPROMy

ok2xdu
Příspěvky: 151
Registrován: pát 06. bře 2009 20:28:21
Bydliště: Ondratice, JN89MI
Kontaktovat uživatele:

Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2xdu » ned 17. kvě 2009 11:00:35

Dobrý den pánové,
volám o pomoc. Ke spuštění digi na Drahanech mi chybí pouze EPROMa s UIDIGI do TNC-čka. Konfigurák mám nachystanej, akorát mi nejde vytvořit obsah té EPROMy. Program na vytvoření obsahu EPROMy se mnou prostě odmítá spolupracovat :? Můžu teda poprosit o pomoc ?
Díky předem !
Jirka xdu
ok2xdu
Příspěvky: 151
Registrován: pát 06. bře 2009 20:28:21
Bydliště: Ondratice, JN89MI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2xdu » ned 17. kvě 2009 13:00:55

Po delším laborování se mi podařilo vytvořit obsah těch EPROM. Chyba byla samozřejmě mezi židlí a klávesnicí :mrgreen: Teď bych teda potřeboval, kdyby mi to někdo vypálil.
Předem díky !
Jirka XDU
Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2jkd » ned 17. kvě 2009 15:26:06

Pokud by se ti neozval nekdo z tveho okoli tak nejake EPROMy bych tu mel a vypalovacku muzu splasit, ale to se musim nejprve optat.
ok2xdu
Příspěvky: 151
Registrován: pát 06. bře 2009 20:28:21
Bydliště: Ondratice, JN89MI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2xdu » ned 17. kvě 2009 15:56:43

Díky Dalibore, uložil sem na HDD a vedu v patrnosti. Uvidím jestli se někdo ozve, kdo má programátor k dispozici.
Jirka xdu
ok2ulq
Příspěvky: 24
Registrován: pát 13. bře 2009 22:38:05

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2ulq » ned 17. kvě 2009 21:22:36

Ahoj programator mam posli mi obsah.hex na ok2ulq at seznam a pak vymyslime jak to dostat k Tobe. 73 Petr
ok2xdu
Příspěvky: 151
Registrován: pát 06. bře 2009 20:28:21
Bydliště: Ondratice, JN89MI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2xdu » ned 17. kvě 2009 22:16:01

Ahoj Petře,
Děkuji za nabídku. Máš prosím tě ty epromy nějak k dispozici ?
ok2ulq
Příspěvky: 24
Registrován: pát 13. bře 2009 22:38:05

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2ulq » pon 18. kvě 2009 19:26:12

Ahoj , neco urcite najdu..mam tu 3 ks tnc5 ktere jsou vadne ale pameti jsou ok. Petr
Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2jkd » pon 18. kvě 2009 19:29:04

ok2ulq píše:Ahoj , neco urcite najdu..mam tu 3 ks tnc5 ktere jsou vadne ale pameti jsou ok. Petr
Co je tem TNC5? :)
ok2xdu
Příspěvky: 151
Registrován: pát 06. bře 2009 20:28:21
Bydliště: Ondratice, JN89MI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2xdu » pon 18. kvě 2009 20:12:59

Jo Petře, ještě jednou díky za nabídku, ale už sem se domluvil s Daliborem OK2JKD, že mi to vypálí.
ok2ulq
Příspěvky: 24
Registrován: pát 13. bře 2009 22:38:05

Re: Vypálení EPROMy

Příspěvek od ok2ulq » pát 22. kvě 2009 7:46:04

Libore , u jednoho se prehriva procesor a padne, ostatni jsou funkcni jen castecne..nic mene vzdy to vypada na porty procesoru.Pokousel se Honza ILA alespon jedno dat do kupy ale nic. Jestli si chces pohrat neni problem. Pokud potrebujes mam jeste TNC2 verze GEs..zalozni pro ULQ-2 ale ted uz zbytecne ..a nebo nedokoncenou TNC2 MVI .k ni jsem nesehnal desku modemu pro AM79xx.Dodelat by se dala ..
Odpovědět