Zdravím.
Neúspěšně se pokouším nahrát APRS4R firmware do Asusu, ale neodpovídá mi na FTP přenos, nelze se přihlásit ani přes Telnet nebo SSH. Při použití TFTP z příkazového řádku vždy vyprší časový limit, Asus vůbec neodpovídá. Co dělám špatně?
P.S. TFTP nefunguje ve Win Vista, ve Win XP ano.
Zdravím.
Neúspěšně se pokouším nahrát APRS4R firmware do Asusu, ale neodpovídá mi na FTP přenos, nelze se přihlásit ani přes Telnet nebo SSH. Při použití TFTP z příkazového řádku vždy vyprší časový limit, Asus vůbec neodpovídá. Co dělám špatně?
O jaky Asus jde?
Pripoj se na konzoli uvnitr - pres seriovy port (je potreba mit prevodnik urovni, router ma 0-3V TTL, RS232 ma +-12V) a hyperterminal uvidis, co router (ne)dela. Port byva v 8N1 115200.
A proc APRS4R? Nebyla by kombinace Digined a APRSD lepsi?
Zdravím.
O jaky Asus jde?
Pripoj se na konzoli uvnitr - pres seriovy port (je potreba mit prevodnik urovni, router ma 0-3V TTL, RS232 ma +-12V) a hyperterminal uvidis, co router (ne)dela. Port byva v 8N1 115200.
A proc APRS4R? Nebyla by kombinace Digined a APRSD lepsi?
Jde o WL-500gP. Verze 1 samozřejmě.
Už jsem to vyřešil, utilita Firmware Restoration na přiloženém CD to zvládla.
Nevím která kombinace je nebo není lepší, nedokážu posoudit. Ale nechám si poradit.
Nezkousel nekdo uz APRS4R 1.0.3?