jj, objednal. S tím remote PC bych to neviděl až tak tragicky. Když si vezmeš, že na Aukru nebo na burze koupíš NTB s rozkoplym displejem za pár kaček (800Kč) tak jakýkoli remote RS232 vyjde výrazně dráže. Používám to takhle už skoro 5 let, Toshuba Tecra 4300, mám tam puštěný VNC server a W2000 a je to bez problému, toho notebooka jsem neotevřel tak dva roky, všechno včetně instalace aktualizací dělám dálkově. Spotřeba je 18W. Objednal jsem to, Egon reaguje velmi promptně. Uvidíme jak to bude fungovat a doufám, že se mi podaří najít nějkého spolusponzora, jinak mám na krku rozvodok2xdu wrote:Já sem včera v noci překonal svoji vrozenou lenost ( nechtějte vidět jak sem vypadal, když mi dneska v 4:30 zazvonil budík) a podíval sem se pořádně na to TOA. Vypadá to velice zajímavě ! Vlastně anténa - 1.blok zesílení+filtrace a asi nějaká úprava - 2. blok převod A/D 10 bit+základní zpracování+přidání GPS dat a odeslání na RS232 (tak mě napadá,že by se to dalo po netu přes virtuální serial poslat někam jinam). V počitadle jednoduchej program, kterej to posílá na server. Kdyby se dal zrušit ten počítač tak by to bylo ještě lepší. Milane, ty sis objednal komplet kit ?