FoxDigi + UI-VIEW

User avatar
ok2jkd
Posts: 255
Joined: Sat 28. Mar 2009 20:27:11
Location: Ostrava
Contact:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Post by ok2jkd » Tue 02. Jun 2009 13:31:42

OK2ZO wrote:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-is
OK2ZO
Posts: 486
Joined: Sun 08. Mar 2009 18:27:54
Location: Adamov
Contact:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Post by OK2ZO » Tue 02. Jun 2009 14:20:06

ok2jkd wrote:
OK2ZO wrote:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-is
Akorat to pak neni Igate, ale local server.. ;-)
OK2ZO Libor/Adamov
User avatar
ok2jkd
Posts: 255
Joined: Sat 28. Mar 2009 20:27:11
Location: Ostrava
Contact:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Post by ok2jkd » Tue 02. Jun 2009 14:57:12

OK2ZO wrote:
ok2jkd wrote:
OK2ZO wrote:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-is
Akorat to pak neni Igate, ale local server.. ;-)
To nema cenu, tohle je debata o nicem. Pokud najdu cas, mrknu se na to UI-view. Uz 2x jsem si zazadal o registracni kod a vzdy jsem si ho zapomel vyzvednout, tak snad potreti to vyjde.
User avatar
ok2jkd
Posts: 255
Joined: Sat 28. Mar 2009 20:27:11
Location: Ostrava
Contact:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Post by ok2jkd » Wed 03. Jun 2009 0:47:59

Takze FoxDigi s UI-view vede pres agw pe. Rozchodit se mi to primo nepodarilo, protoze vyber zarizeni v agw je prilis a s klasickym TNC2 nastavenim to nechodi (furd mi to vnucuje kiss mode a nevim kde to vypnout(no des, ostatne jako vsechno ve widlich)), nicmene vygoogloval jsem sq3fyk, ktery to takto pouziva i jako igate (na svych strankach zadne podrobnosti nema). V podstate to ma uplne stejne jako ja na OK2JKD-3, akorad ja to mam rozchozene na Linuxu.
OK2ZO
Posts: 486
Joined: Sun 08. Mar 2009 18:27:54
Location: Adamov
Contact:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Post by OK2ZO » Wed 03. Jun 2009 16:28:18

ok2jkd wrote:Takze FoxDigi s UI-view vede pres agw pe. Rozchodit se mi to primo nepodarilo, protoze vyber zarizeni v agw je prilis a s klasickym TNC2 nastavenim to nechodi (furd mi to vnucuje kiss mode a nevim kde to vypnout(no des, ostatne jako vsechno ve widlich)), nicmene vygoogloval jsem sq3fyk, ktery to takto pouziva i jako igate (na svych strankach zadne podrobnosti nema). V podstate to ma uplne stejne jako ja na OK2JKD-3, akorad ja to mam rozchozene na Linuxu.
Nehazej to furt na Widle.. TNC2 v host modu proste na APRS nejde.. s tim se smir.. proto ti to nuti KISS mod.. Miluju linuxare.. :roll:
OK2ZO Libor/Adamov
ok1pjv
Posts: 96
Joined: Wed 27. May 2009 18:54:23
Location: Klatovy, Plzen
Contact:

Re: FoxDigi + UI-VIEW

Post by ok1pjv » Thu 04. Jun 2009 1:58:04

ok2jkd wrote: To nema cenu, tohle je debata o nicem. Pokud najdu cas, mrknu se na to UI-view. Uz 2x jsem si zazadal o registracni kod a vzdy jsem si ho zapomel vyzvednout, tak snad potreti to vyjde.
No vidis, tak az pak budes delat registracku, tak button vedle a hne djej mas - budes tam miti licenci do foroty :)
Paja OK1PJV, QTH Klatovy/Plzen (http://www.CBradio.cz)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest