OT2M a porty

Post Reply
ok2ila
Posts: 218
Joined: Tue 17. Mar 2009 14:28:02
Location: JN89WW
Contact:

OT2M a porty

Post by ok2ila » Sat 19. Sep 2009 7:42:52

Chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s použitím portů a jejich funkcemi. Ať totiž dělám co dělám, nikdy mi nefungují všechny funkce portů jak mají.
Příklady:
1/ dám na oba porty AUTO, ale monitorování slyšených paketů běží jen na portu A
2/ KISS režim jede jen na portu A
3/ měl jsem k dispozici meteostanici Davis, kterou OT2M podporuje. Nicméně komunikce funguje pouze na portu B
4/ přes Hyperterminál jsem zadával příkazy na PORTA, nicméně odezva žádná (vč. třeba ECHA zpátky na port).
Tím, že některé funkce na obou portech fungují vylučuje možnost, že mám blbě kabely. Taky podotýkám, že něměla vliv manipulace s rychlostmi. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo Vám vše funguje na všech portech, jak má?
OK2ZO
Posts: 486
Joined: Sun 08. Mar 2009 18:27:54
Location: Adamov
Contact:

Re: OT2M a porty

Post by OK2ZO » Sat 19. Sep 2009 7:52:18

A cetls poradne dokumentaci? Matne si vzpominam, ze tohle tam vylozene zminuje..
OK2ZO Libor/Adamov
ok2ila
Posts: 218
Joined: Tue 17. Mar 2009 14:28:02
Location: JN89WW
Contact:

Re: OT2M a porty

Post by ok2ila » Sat 19. Sep 2009 8:33:31

OK2ZO wrote:A cetls poradne dokumentaci? Matne si vzpominam, ze tohle tam vylozene zminuje..
A co máš konkrétně na mysli? Výslovně zmiňuje pouze to, že command console funguje na jen portu A. Možná by se dalo odtušit i to, že v režimu AUTO posílá monitor provozu taky jen na PORTA. Ale všechno ostatní je prostě chyba. Ale možná jen mého kusu, proto se ptám.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest