Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Uživatelská strana APRS, např. modemy, rádia, pokrytí, SW, aprs.fi,
Odpovědět
OK2ZO
Příspěvky: 486
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od OK2ZO » úte 11. srp 2009 17:15:26

Milan by ti mohl myslim neco zapujcit, nejaky motorky tam mel. Jinak daji se sehnat i M100, M10 atp.
OK2ZO Libor/Adamov
ok1mx
Příspěvky: 1077
Registrován: pát 06. bře 2009 10:24:01
Jméno: Milan
Bydliště: JN79TX
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od ok1mx » úte 11. srp 2009 18:48:54

Jasně, rádio je k dispozici. Odběr buď v PA, Praze, případně můžu vzít do Holic. (nebo pošta, ale pouze nebude li jiná možnost... dnes podáte, zítra ztratíme ;) )
Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od ok2jkd » úte 11. srp 2009 20:45:47

OK2ZDL píše:Ahoj,
neleží doma náhodou někomu Motorola GM300? Zrovna jsem se chystal spustit nový jihlavský digi OK2ZDL-2 s OT2m a z radia se během programování zakouřilo a je po smrti jak HW tak asi i SW. Kabel na propojení mám udělaný, tak bych rád sehnal stejný typ rádia, než to zas všechno překopat, na Aukru je nabízena za 3000, což je trochu přehnaný. Dík Honza
Mam 2kousky jenze jsou to UHF. Nevim sice jak jsi to mohl odkourit, nicmene uz jsem byl poucen, ze napajeni muze byt max. velikosti aku, tj. 7.6V. Pokud tam vevalis 12V tak tam odkuris koncak. Pri tech 7.6V to ma pri TX odber 2.8A :shock: Vysila mi to na sdilenkach, programovaci kabel ani SW nemam :(
OK2ZDL
Příspěvky: 51
Registrován: ned 29. bře 2009 11:30:42
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od OK2ZDL » úte 11. srp 2009 20:50:05

Mam 2kousky jenze jsou to UHF. Nevim sice jak jsi to mohl odkourit, nicmene uz jsem byl poucen, ze napajeni muze byt max. velikosti aku, tj. 7.6V. Pokud tam vevalis 12V tak tam odkuris koncak. Pri tech 7.6V to ma pri TX odber 2.8A :shock: Vysila mi to na sdilenkach, programovaci kabel ani SW nemam :([/quote]

Ja mam na mysli GM - vozidlovku, tam mi tech 7,6 V nejak nesedi hi. Vali normalne na 12-14. Fungovala plno let bez problemu, proste ji dnes zapnu a nic a za cvhilku bilej dym a smradek.. ale nenasel jsem odkud to slo. Mozna by stacilo vymenit jen tu desku. Nu uvidime. Ale stve me to pekelne, uz mohla digina valit, to je jako naschval
Uživatelský avatar
ok2jkd
Příspěvky: 255
Registrován: sob 28. bře 2009 20:27:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od ok2jkd » úte 11. srp 2009 20:56:56

OK2ZDL píše: Ja mam na mysli GM - vozidlovku, tam mi tech 7,6 V nejak nesedi hi. Vali normalne na 12-14. Fungovala plno let bez problemu, proste ji dnes zapnu a nic a za cvhilku bilej dym a smradek.. ale nenasel jsem odkud to slo. Mozna by stacilo vymenit jen tu desku. Nu uvidime. Ale stve me to pekelne, uz mohla digina valit, to je jako naschval
jj...sorry, to co mam ja je GP300 tzn. rucky
Uživatelský avatar
OK1ALX
Příspěvky: 550
Registrován: pon 09. bře 2009 15:50:19
Jméno: Libor
Bydliště: Praha, JO70FB
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od OK1ALX » úte 11. srp 2009 21:09:50

OK2ZDL píše:proste ji dnes zapnu a nic a za cvhilku bilej dym a smradek.. ale nenasel jsem odkud to slo. Mozna by stacilo vymenit jen tu desku.
a koukal jsi dovnitr, neshorela jen trba dioda na vstupu nebo neco podobneho? nejaka banalita ... apod?
Libor, OK1ALX
OK2ZDL
Příspěvky: 51
Registrován: ned 29. bře 2009 11:30:42
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od OK2ZDL » úte 11. srp 2009 21:20:45

jj dival, zitra to jeste zkusim ozivit v praci, ale nevim, ona se po SW strance chovala divne uz delsi dobu, nesla prehravat, ruzne zamrzala, sekala se, behem posledniho tydne... nj uz ma svuj vek no
Uživatelský avatar
OK1ALX
Příspěvky: 550
Registrován: pon 09. bře 2009 15:50:19
Jméno: Libor
Bydliště: Praha, JO70FB
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od OK1ALX » úte 11. srp 2009 21:42:57

OK2ZDL píše:jj dival, zitra to jeste zkusim ozivit v praci, ale nevim, ona se po SW strance chovala divne uz delsi dobu, nesla prehravat, ruzne zamrzala, sekala se, behem posledniho tydne... nj uz ma svuj vek no
aaha, tak drzim palce. pokud se nezadari, tak ji alespon vystroj pekny funus :mrgreen:
Libor, OK1ALX
ok1mx
Příspěvky: 1077
Registrován: pát 06. bře 2009 10:24:01
Jméno: Milan
Bydliště: JN79TX
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od ok1mx » úte 11. srp 2009 22:55:36

OK1ALX píše:
OK2ZDL píše:jj dival, zitra to jeste zkusim ozivit v praci, ale nevim, ona se po SW strance chovala divne uz delsi dobu, nesla prehravat, ruzne zamrzala, sekala se, behem posledniho tydne... nj uz ma svuj vek no
aaha, tak drzim palce. pokud se nezadari, tak ji alespon vystroj pekny funus :mrgreen:
kdybys nevěděl jak se to dělá... :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=_OtE4G4JoqE
OK2ZO
Příspěvky: 486
Registrován: ned 08. bře 2009 18:27:54
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé - nákupy v zahraničí, bazar

Příspěvek od OK2ZO » stř 12. srp 2009 7:58:10

Nemels neco pripojeny na napajeci pin 13 na zadnim konektoru? Jestli nedoslo nekde ke zkratu. Na ridici desce (pobliz PA) je pak maly jakoby odpor, obvykle zeleny a to je pojistka, ktera se prepali a radio umre. Staci ji obvykle nahradit. Je tam omezeni na max. 0.5A!
OK2ZO Libor/Adamov
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů