Hlasový dávač MFJ-434B

Post Reply
ok1udi
Posts: 52
Joined: Fri 10. Jul 2009 16:57:46
Contact:

Hlasový dávač MFJ-434B

Post by ok1udi »

Hledám někoho moudřejšího - na uvedeném dávači je "Remote port" osazený 8-mi pinovým male konektorem. V dokumentaci je zmíněn jako IDC, jinak nic víc (strýček google na dotaz vysype spoustu nepodobných konektorů). Z vlastní praxe tam jdou "narvat" samice které se někdy označují jako signálové konektory, jindy jako servisní konektory, nebo print konektory. Male má po jedné straně pero se zámkem, který by měl zapadnout žlábku na female (samici) na kabelu. Najde se někdo kdo už tu správnou samičku identifikoval? Image
Remote_port.jpg
Remote_port.jpg (11.67 KiB) Viewed 8609 times
. Případné doporučení abych se obrátil na výrobce přístroje nepříjmám, na adrese techinfo@mfjenterprises.com sedí nějaký inteligentní tvor, který dokáže odpovědět že stejný konektor se používá na nějakém jiném přístroji jejich výroby. Ale aby se podíval a poslal identifikaci podle výrobce konektoru - to mu nějak nejde. Budu mít štěstí na domácí půdě?
Last edited by ok1udi on Sat 05. May 2018 11:25:56, edited 1 time in total.
ok1udi
Posts: 52
Joined: Fri 10. Jul 2009 16:57:46
Contact:

Re: Hlasový dávač MFJ-434B

Post by ok1udi »

Ještě kousek loudění. Znáte někdo krimpovací kleště vhodné pro tahle pera do female konektorů?
PICpero2a.jpg
PICpero2a.jpg (11.12 KiB) Viewed 8501 times
Prodejci kleští se vyhýbají uvádět šířku čelistí (i když to podle uváděného rozsahu vodičů vypadá dobře, mohou to být zbytečně vyhozené drobné, popřípadě info o tom zda bude v jedné operaci zakrimpována část připojující vodič i fixační krimp (zakotvení izolace). Pokus udělat vše potřebné s pomocí obyčejných kleští většinou dopadne špatně, a nelze jej opakovat (lidské prsty jsou ve vztahu k velikosti pera - docela kopyto).
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 8 guests