Seznam Radioamatérských převaděčů
Re: Seznam Radioamatérských převaděčů
Nějak nemůžu najít převaděč OK0BHS....v lokalitě travičná,kousek od Strážnice... 439,250 MHz....Zkusím zjistit vlastníka,...
-
- Jméno: Martin
ok2mo wrote:Nějak nemůžu najít převaděč OK0BHS....v lokalitě travičná,kousek od Strážnice... 439,250 MHz....Zkusím zjistit vlastníka,...
no vím kdo ho zná .. zkus to zjistit dyštak se ho zeptam .. byl dlouho mimo provoz ..
Nikdy nemůžete vyhrát hádku s blbcem, nejdřív vás stáhne na svoji úroveň a pak ubije zkušenostmi.
-
ok2uec wrote:ok2mo wrote:Nějak nemůžu najít převaděč OK0BHS....v lokalitě travičná,kousek od Strážnice... 439,250 MHz....Zkusím zjistit vlastníka,...
no vím kdo ho zná .. zkus to zjistit dyštak se ho zeptam .. byl dlouho mimo provoz ..
Nalezeno a doplněno ... Brzo dodělám druhou verzy systému..... a jak to dodělám chtělo by to ze 3 objetní beránky co by byli schopní přeložit v administraci systém do Polštiny, Němčiny a Slovenštiny ( Sice se nabídl OM1AEG, ale prej nebude mít čas cca 2 měsíce).
Nikdy nemůžete vyhrát hádku s blbcem, nejdřív vás stáhne na svoji úroveň a pak ubije zkušenostmi.
-
- Jméno: Čestmír
Místy by si to zasloužilo i překlad do češtiny
Např.: Veškeré informace jsou převzíte s internetu. A proto neberu žádnou zodpovědnost za problémy. Lze možné napsat přes kontaktní formulář a odstranit jej tak z databáze.
Např.: Veškeré informace jsou převzíte s internetu. A proto neberu žádnou zodpovědnost za problémy. Lze možné napsat přes kontaktní formulář a odstranit jej tak z databáze.
Čestmír | OK2CME | Lipovec | JN89JJ
-
jn, perličky tam jsou, ale češtinu teď postupně dělám s novým jádrem(systémem).... ale počky jak uvidíš ten admin :-DOK2CME wrote:Místy by si to zasloužilo i překlad do češtiny
-
Tak po dlouhém čase, jsem zase ZDE!
Připravil jsem systém moje označení je V2 jako verze 2.
Nový systém je odlišný a to ve směru správy a funkcí.
V novém systému se VO přihlašují jako uživatelé a né jako převaděče.
Přibylo do systému možnost jak Převaděčů tak i Linku a s vlastností LINKU je ukazování Aktualního stavu.
Doplňky:
- Správa převaděčů
- Správa linku
- hlídání echolinku s možností zaslání na TEL. popř. E-Mail
- hlídání značek (licencí) zašle 2 měsíce před skončením koncese E-mail.
A také né moc viditelné poznatky, jsou např. zasílání E-mailu při výskytu příspěvku u vašeho převaděče popř. linku..
Také co jsem zavedl je přiřazení souřadnic k převaděčům a také export do souboru KML[Google Earth] a GPX[GPS soubor]. k Dnešnímu datu 22.8 je víc jak 1/2 převaděčů s přesnýma souřadnicama ostatní se vypočítávaj pomocí Lokátoru ..
Proto jsem rozběhl testovací mapu http://mapa.smoce.net/, kde máte možnost se podívat. a filtrovat si převaděče 2m a 70 cm .. brzo přibude pěknější kabátek + filtrovat online a offline atd...
A také Slovenské převaděče ve správě OM1AEG..
Stavy se aktulizují každou minutu a Hlidání koncese každý den v 1h AM ....
Jeliokož dneska zrovna po několika měsících má hosting údržbu serveru tak dochytám chybky a zítra rozešlu VO už zaregistrovaným E-maile o úpravách ..
Překlad do jazyku se boužel opozdí protože to bude rešené jinak a první udělam funkční stránky a pak ostatní ..
Pokud by se naskytla chyba tak dejte vědět přes kontaktní formulář popř. E-Mail:prevadece@smoce.net ...
S pozdravem Martin OK2UEC
PS: Pokud někdo měl zaregistrovaný převaděč, přihlášení je možné pod značkou VO uvedeného u převaděče + heslem u převaděče. Nebo přes funkci "Zapoměl jsem heslo" a zadat E-mail nebo Značku VO.... Ostatně to zašlu zítra všem VO ....
Připravil jsem systém moje označení je V2 jako verze 2.
Nový systém je odlišný a to ve směru správy a funkcí.
V novém systému se VO přihlašují jako uživatelé a né jako převaděče.
Přibylo do systému možnost jak Převaděčů tak i Linku a s vlastností LINKU je ukazování Aktualního stavu.
Doplňky:
- Správa převaděčů
- Správa linku
- hlídání echolinku s možností zaslání na TEL. popř. E-Mail
- hlídání značek (licencí) zašle 2 měsíce před skončením koncese E-mail.
A také né moc viditelné poznatky, jsou např. zasílání E-mailu při výskytu příspěvku u vašeho převaděče popř. linku..
Také co jsem zavedl je přiřazení souřadnic k převaděčům a také export do souboru KML[Google Earth] a GPX[GPS soubor]. k Dnešnímu datu 22.8 je víc jak 1/2 převaděčů s přesnýma souřadnicama ostatní se vypočítávaj pomocí Lokátoru ..
Proto jsem rozběhl testovací mapu http://mapa.smoce.net/, kde máte možnost se podívat. a filtrovat si převaděče 2m a 70 cm .. brzo přibude pěknější kabátek + filtrovat online a offline atd...
A také Slovenské převaděče ve správě OM1AEG..
Stavy se aktulizují každou minutu a Hlidání koncese každý den v 1h AM ....
Jeliokož dneska zrovna po několika měsících má hosting údržbu serveru tak dochytám chybky a zítra rozešlu VO už zaregistrovaným E-maile o úpravách ..
Překlad do jazyku se boužel opozdí protože to bude rešené jinak a první udělam funkční stránky a pak ostatní ..
Pokud by se naskytla chyba tak dejte vědět přes kontaktní formulář popř. E-Mail:prevadece@smoce.net ...
S pozdravem Martin OK2UEC
PS: Pokud někdo měl zaregistrovaný převaděč, přihlášení je možné pod značkou VO uvedeného u převaděče + heslem u převaděče. Nebo přes funkci "Zapoměl jsem heslo" a zadat E-mail nebo Značku VO.... Ostatně to zašlu zítra všem VO ....