Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-isOK2ZO wrote:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
FoxDigi + UI-VIEW
Re: FoxDigi + UI-VIEW
Akorat to pak neni Igate, ale local server..ok2jkd wrote:Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-isOK2ZO wrote:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
OK2ZO Libor/Adamov
To nema cenu, tohle je debata o nicem. Pokud najdu cas, mrknu se na to UI-view. Uz 2x jsem si zazadal o registracni kod a vzdy jsem si ho zapomel vyzvednout, tak snad potreti to vyjde.OK2ZO wrote:Akorat to pak neni Igate, ale local server..ok2jkd wrote:Ano, pochopils to dobre. Igate si muzu klidne ciste pro svou potrebu provozovat aniz bych potreboval Internet resp. aprs-isOK2ZO wrote:Sem nepochopil, cos tim chtel rict.. Igate nepotrebujes propojeny do netu?
Takze FoxDigi s UI-view vede pres agw pe. Rozchodit se mi to primo nepodarilo, protoze vyber zarizeni v agw je prilis a s klasickym TNC2 nastavenim to nechodi (furd mi to vnucuje kiss mode a nevim kde to vypnout(no des, ostatne jako vsechno ve widlich)), nicmene vygoogloval jsem sq3fyk, ktery to takto pouziva i jako igate (na svych strankach zadne podrobnosti nema). V podstate to ma uplne stejne jako ja na OK2JKD-3, akorad ja to mam rozchozene na Linuxu.
Nehazej to furt na Widle.. TNC2 v host modu proste na APRS nejde.. s tim se smir.. proto ti to nuti KISS mod.. Miluju linuxare..ok2jkd wrote:Takze FoxDigi s UI-view vede pres agw pe. Rozchodit se mi to primo nepodarilo, protoze vyber zarizeni v agw je prilis a s klasickym TNC2 nastavenim to nechodi (furd mi to vnucuje kiss mode a nevim kde to vypnout(no des, ostatne jako vsechno ve widlich)), nicmene vygoogloval jsem sq3fyk, ktery to takto pouziva i jako igate (na svych strankach zadne podrobnosti nema). V podstate to ma uplne stejne jako ja na OK2JKD-3, akorad ja to mam rozchozene na Linuxu.
OK2ZO Libor/Adamov
No vidis, tak az pak budes delat registracku, tak button vedle a hne djej mas - budes tam miti licenci do forotyok2jkd wrote: To nema cenu, tohle je debata o nicem. Pokud najdu cas, mrknu se na to UI-view. Uz 2x jsem si zazadal o registracni kod a vzdy jsem si ho zapomel vyzvednout, tak snad potreti to vyjde.
Paja OK1PJV, QTH Klatovy/Plzen (http://www.CBradio.cz)